Skip to content
Mokum shirt kleuren

Mokum shirt kleuren

Na de lancering van het Damkso shirt is het nu de hoogste tijd voor een nieuw shirt: het Mokum shirt en ik heb jullie hulp nodig bij het kiezen van een of meerdere kleuren.

Het Damsko shirt is verschenen in de kleur Dark heather blue, gemêleerd blauw dus. Die kleur koos ik omdat ik ‘m heel mooi vind, maar ook omdat het de ‘textiele vertaling’ is van de Amsterdams blauw, dat je op menig huis en brug tegenkomt. Dat laatste past weer mooi bij het lettertype, dat ook al wordt gebruikt op de Amsterdamse bruggen.

Maar ik heb ook al reacties gehad van mensen die dat blauw helemaal niks vinden en het shirt liever in het zwart, wit of zelfs rood willen. Smaken verschillen nou eenmaal en mijn idee om een beetje weg te blijven bij het geijkte zwart, of wit, valt prima te verdedigen. Maar ik maak die shirts niet alleen voor mezelf, dus ik moet goed luisteren naar mijn doelgroep.

Kleuren

En dus geef ik jullie de kans om je inspraak te laten gelden voor het volgende shirt; het Mokum shirt. Dat shirt gaat binnenkort verschijnen in een of twee versies en daarvoor heb ik vijf verschillende kleuren shirts gekozen en die voorzien van het zelfontworpen Mokum logo in twee verschillende kleurvarianten. Er zijn dus tien verschillende Mokum shirts om uit te kiezen.

Mokum shirt keuzeformulier

Het is heel simpel, je kunt in het formulier één of twee keuzes maken uit de getoonde shirts, je vult je naam en mailadres in én je kunt ook suggesties doen voor een andere kleur, of kleurencombinatie en je mag natuurlijk je keuze motiveren.

Op de GogmeUnited socials zal ik de komende tijd jullie op de hoogte houden van de tussenstand en over een week (of twee) gaat (of gaan) de door jullie gekozen Mokum shirts in productie.

[wpforms id=”1229″ title=”false”]
Back To Top