Skip to content
Nieuwe voorraad Damsko shirts

Nieuwe voorraad Damsko shirts

Het goede nieuws: er is weer nieuwe voorraad Damsko shirts binnen!

Sinds de GogmeUnited Shop openging ging de verkoop van het Damsko shirt uitstekend, maar al snel bleek dat ik bij de eerste bestelling te weinig grote maten had besteld en was de voorraad XL en XXL al vrijwel op toen de speciale voorverkoop net was afgelopen. En dus heb ik direct een doos bijbesteld, want het is allemaal leuk en aardig om het uniek en exclusief te houden, maar de fijne afstemming hierin en de juiste maatverhouding is wel een punt van aandacht.

En omdat de shirts worden gemaakt van de allerbeste kwaliteit biokatoen en de drukkerij deze ook duurzaam en gecertificeerd bedrukt besloot ik dat ik de bestelling met de fiets op ging halen voordat ik de bestellingen in een biologisch verantwoorde verpakking verstuur. Deze textieldrukkerij heeft de prachtige naam Superette en zit midden op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Dus sprong ik op de fiets, keek nog even op de Pontveer-app en zag dat ik binnen 15 minuten bij de Pontsteiger moest zijn. Het was heerlijk weer, wind door mijn haren en voor ik het wist stond ik op de pont te genieten van een fijne Podcast.

Jammer dat er geen Pontcast is

Na een paar minuten varen, genietend van het zonnetje en het ultieme gevoel van vrijheid dat ik altijd krijg op het water, kwam ik aan bij de IJkantine en verbaasde meer weer over de totale make-over die dit gebied weer heeft gehad. Maar achter alle hippe nieuwbouwflats met -ongetwijfeld- peperdure appartementen vond ik al snel de Superette, het is altijd leuk om in zo’n plek rond te scharrelen, kleding te bekijken, aan de stof te voelen, advies in te winnen en in mijn hoofd alweer tien nieuw items voor de shop te bedenken.

Ik had een grote reistas bij me waar de door nieuwe shirts precies in paste en pakte het pontje weer terug naar West. Inmiddels heb ik de voorraad in het systeem weer aangepast en zijn alle maten weer in ruime mate voorradig!

Nieuwe merchandise

En terwijl ik bij Superette stond te kletsen heb ik meteen wat toffe sweaters en hoodies bekeken, misschien moeten er maar snel Damsko sweaters komen? Of misschien toch ook nog een ander Damsko shirt in stemmig zwart, of vredig wit? Er komen sowieso nieuwe T-shirts aan met het antwoord op Jordan Air, maar daarvoor moet ik nog even met wat juristen kletsen…

Wat zou jij een mooi item vinden? Een Damsko sweater? Of een Mokum versie? Reageer onder deze blog, of neem contact met me op:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top