Skip to content
GogmeUnited Shop open

De GogmeUnited Shop is open!

Het heeft even, of wat langer, geduurd maar het is nu zover, maar de GogmeUnited Shop is open! Dat het allemaal langer heeft geduurd is voor een groot deel toe te schrijven op de Corona besmetting waar ik wekenlang mee te kampen heb gehad. Maar als ik heel eerlijk ben is zo’n online shop ook meer werk dan je van tevoren in kan schatten én kwam er ook nog een flinke winterse periode langs.

En wie gaat er nou een t-shirt kopen in de winter?

Damsko shirt

Maar nu is het zover, het eerste item in de shop is er: het Damsko shirt is verschenen en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit biokatoen en is bedrukt op een manier die heel veel wasbeurten mee zal gaan! De bedrukking van het Damsko shirt is een door mij ontworpen logo met het woord Damsko (de ‘hip-hop’ naam van Amsterdam) uitgevoerd in een lettertype dat door de gemeente Amsterdam ook op alle bruggen wordt gebruikt. Als finishing touch zijn de wereldberoemde Andreaskruizen aan het logo toegevoegd, waardoor je een uniek shirt krijgt dat een unieke kleur blauw heeft. De kleur heet Dark heather blue en is blauw gemêleerd van kleur, deze kleur benaderd het officieuze ‘Amsterdams blauw’ en is ideaal te combineren met zo’n beetje alle soorten onderkleding, van korte broek tot stevige jeans.

Idee

Hoe ik op het idee ben gekomen om een eigen ‘merchandise’ lijn op te zetten? Ik kocht ergens in het voorjaar van 2020 een t-shirt van Paradiso, dat toen al maanden gesloten was in verband met de Corona crisis. Dat t-shirt was een hart onder de riem van de Amsterdamse poptempel en toen ik het eenmaal in huis had viel het me op dat de kwaliteit ervan echt superieur is.

En dus besloot ik ze te benaderen en kwam ik in contact met de Amsterdamse drukkerij Superette, die me direct met open armen (fictief dan) verwelkomde. De t-shirts had ik, het ontwerp werd gemaakt en de shirts werden besteld en staan nu te wachten op trotse dragers.

Marketing

De eerste ontwerpen van het logo en de gedeelde productfoto’s op mijn social media kanalen gaven me direct het gevoel dat ik op de goede weg ben en de shirts waarschijnlijk snel zullen gaan. En dan is het heel verleidelijk om een paar honderd shirts te laten drukken en ze allemaal snel te verkopen, maar ik wil geen massa confectie maken. Het moeten exclusieve producten zijn en dat moet zo blijven. Niemand vind het leuk om op een festival een paar andere personen tegen het lijf te lopen die hetzelfde shirt dragen, dus moet de oplage laag zijn en dan moet ik helaas mensen teleurstellen. Volgende keer beter!

PROPAGOGME

En dus heb ik besloten om nieuwe items eerst aan te kondigen in mijn nieuwsbrief PROPAGOGME, als je die nieuwsbrief ontvangt kun je als eerste shoppen als er nieuwe shirts, of andere merchandise, te koop is in de shop. Na die paar dagen voorverkoop gaat de promotie ook van start op de social media en als het goed is zullen er alle shirts uitverkocht raken.

Misschien, heel misschien, komt er nog een re-stock, of verschijnt een shirt in een andere kleur, of op een ander item (sweater, totebag en dergelijke). Maar ik concentreer me vooral op nieuwe designs en andere unieke items.

Dus shop je rot en neem contact met me op als je een tof idee hebt voor een nieuw item!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top